no0gt4

I spanien har man en helt unik tradition for baljestørrelse gin & tonics med masser af spræl i smagen og i garniturens udseende. Her har jeg lavet en G&T med masser af frugtkick og aroma…

no0gt1

Den spanske No. 0 Gin er helt sin egen. Den er ret langt fra klassisk London Dry. Her er det blomsteraromaer upfront og med en meget afdæmpet enebær i baggrunden. På flasken står der London Dry Gin, men samtidig står der også at den er infuseret med kinin. Det hænger ikke helt sammen, men det er også ligemeget når bare indholdet er så stygt lækkert som her.

Men No.0 er udelukkende en G&T gin vil jeg mene. Med den tilsatte kinin er den oplagt til at nyde med en mild bitter tonic, men gerne med sødme for at smagsforstærke. Dens smagsprofil er voldsomt domineret af lavendel og bær. Lavendel, roser, hindbær, ribs, brombær, og så en afsluttende svag krydret enebærsmag.

no0gt3

Jeg valgte her at kombinere med INDI tonic. En forholdsvis sød tonic, godt med kulsyre. Serveret i et stort bourgogneglas gintonica-style, garneret med strimler af rabarber, granatæblekerner og basilikum får man en utrolig smagfuld G&T. Ikke noget man kan drikke en hel aften, men noget der kan sætte festen i gang – det er helt sikkert!

no0gt2

PT. fås ginnen desværre ikke i Danmark, men kommer du forbi Spanien så er den oplagt at købe med hjem. Den er billig!