Masser af læsestof!

laesestof

Fredag dumpede der et par bøger ind og smed sig ved siden af det nye nummer af gastro. Så nu er der ingen undskyldning for at kede sig i løbet af weekenden!

Naturens spisekammer af Anette Eckmann, bliver nok en bog jeg hiver frem igen til foråret, når naturen liver lidt op igen. Glæder mig til at hente urter og spæde skud i skoven, og ikke mindst til svampejagten til næste sensommer/efterår.

Bogen er købt skidebilligt her

Paul Food er en masse spændende fortællinger fra Paul Cunninghams besøg på restauranter verden over, og med masser af vilde opskrifter på lækre retter. En hurtig bladretur igennem bogen afslører brug af rigeligt trøffel, foie gras og caviar 😉

Bogen er købt her

2 comments

  1. Erland siger:

    Paul Food har jeg lige købt på Munkebo kro for ikke lang tid siden af mesteren selv – signeret :-) det er en fin fin bog med flotte billeder.
    Gastro – bladet denne måned er …..ok….men heller ikke mere :-) I mon optik, men de kan jo ikke kun skrive til mig…

    • Sjønne siger:

      Paul Food tror jeg bliver en god inspirationskilde fremover. Jeg må overbevise damen om at vores husholdningsbudget skal skrues i vejret, så der kan blive plads til en tournedos rossini engang imellem 😉

      Gastro svinger en del i kvalitet synes jeg… denne gang var højdepunktet artiklerne med fokus på Nose2tail. Det er nogle kokke med sunde holdninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *