Sjøn’sk Pølseret

sjoenskpoelseret2

Den stod egentlig på svensk pølseret, som endda ikke engang er svensk… eller særlig spændende. Men SawsBawz aka Christopher havde ædt det i mindst 7 dage i træk, og selvfølgelig omtalt det, så jeg måtte naturligvis også prøve at lave det. Jeg valgte at lave en variation, med de samme ingredienser, minus flødesovs/opbagt sovs.

Kartoflerne blev snittet i tynde skiver på en madolin, og lagt i lag i en form ala pommes anna. Efter et kartoffellag kom der et lag med tynde skiver pølser – jeg brugte kålpølser fra Højer(ved godt jeg burde producere sådan noget selv 😉 ). Herefter et lag med champignon, og så kartoffel igen osv. osv.

Som erstatning for den fede sauce der normalt er klisteret der holder en svensk pølseret sammen lavede jeg en traditionel tomatsauce med løg, hvidløg, tomatpure og hakkede tomater kogt godt ind og blended med masser af persille.

Kartoffel/pølse/svampe formene blev sat i ovnen og stegt ved 200gr indtil kartoflerne var møre.

Vupti! så er der Sjøn’sk Pølseret 😀

7 comments

 1. Christopher siger:

  Du er lad.

  • Sjønne siger:

   Hej Flæske 😉

   Undskyld at jeg kaldte din yndlingsret for “ikke særligt spændende” jeg skal nok lave en variant med fløde en anden dag for din skyld :)

   Mange mØscher,
   Sjønne

 2. Sikke en god idé !
  Det ser enormt indbydende ud.

  Ellers en lækker blog du har dig… Den glæder jeg mig til at følge :)

  Venlig hilsen
  Martin

 3. foodfanatic siger:

  Ah, der er da ikke noget galt med den gode gamle børneklassiker fra hjemmekundskabstimerne – engang imellem i hvert fald. Din udgave ser nu heller ikke helt tosset ud :)
  Kh Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *