Kreativ Tallerkenanretning

header

Dette indlæg er en slags personlig anbefaling fra min side – noget der kan give dig ny inspiration til at anrette smukke retter!

Jeg er konstant på jagt efter inspiration til både anretning og sammensætning af nye retter. Og der er nettet jo en dejlig kilde at have foran sig. Men udover bloglandskabet, foodgawker og lignende, er der også en facebookgruppe som jeg personligt har haft meget gavn af. Gruppen hedder Kreativ Tallerkenanretning, og er en lukket gruppe for alle seriøse madinteresserede – ansøg om medlemskab og jeg garanterer dig at du får en masse inspiration!

Når man roder med at blive god til at anrette mad, så er det jo rart med lidt konstruktiv feedback. Det giver gruppen bl.a mulighed for. Medlemmerne har før primært været fra det professionelle, men efterhånden er der også en del amatører(som jeg selv) med på medlemslisten. Ens for alle er at man har mulighed for at poste sine anretninger og få feedback eller en lille debat om retten.

Her er et par eksempler på billeder der er lagt i gruppen.

Leif Moeskær lavede denne utrolig smukke ret med asparges:

leif_moeskaer_asparges

Bjørn Madsen lavede denne smukke ret med okse:

bjoern_madsen_loeg_okse

Og her en meget kreativ hotdog lavet af Sandra Holm:

sandra_holm_weinerdog

Jeg kan kun opfordre dig til at tilmelde dig gruppen, og måske også like facebooksiden der hører til (der kommer bl.a nogle fine konkurrencer snart).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *