Fettuccine Carbonara

carbonara2

Dette er min version af Pasta Carbonara, med zucchini, timian OG fløde. Der er mange diskussioner om carbonara, med eller uden fløde, med løg og uden løg… osv.

Det med “rigtigt” og “forkert” mht. mad har jeg lidt svært ved at tage seriøst. Det er jo ikke religion 😉

Jeg startede med at riste tern af noget godt tørsaltet bacon på en pande, derefter finthakket løg, og til sidst tern af zucchini(med kernen skåret fra, ellers bliver det noget smatværk). En lille håndfuld frisk timian blev rørt i og så en ordentlig røvfuld friskkværnet peber.

En blanding af 3-4 æggeblommer og et par dl fløde + masser af revet parmasan blev hældt over bacon-blandingen, som blev taget af varmen samtidigt.

Den færdigkogte pasta blev drænet for vand, og saucen blev vendt rundt med pastaen så alt var dækket. Trækker i ca. 1 min. Det er vigtigt at zucchini-ternene ikke får for meget varme, da de ellers hurtigt mister “bid”.

Det var så min version af pasta carbonara – hvordan er din?

One comment

  1. Ah ja, pasta carbonara.. Så simpelt og så lækkert! Det er en ret der vender tilbage igen og igen herhjemme. Og du laver den jo lige efter mit hoved.
    Jeg er dog fuldstændig enig i at der ikke er noget “rigtigt” og “forkert” når det kommer til mad – det vigtigste er bare at det smager godt. Så er det jo bare en smagssag om der skal fløde i eller ej, løg eller ej, osv.

    Det lyder dog lækkert med squash i.. Men lækkert ser det ud :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *