Snaps! Naturen på flaske

snaps3

Har du styr på de hjemmelavede kryddersnapse til årets julefrokoster? Hvis ikke, så er her en anbefaling af en bog som er en super inspiration til mere eller mindre traditionelle snapse!

Bogen hedder “Snaps – Naturen paa flaske” og er skrevet af Rasmus Leck Fischer. Rasmus vil mange kende som ukrudtskokken fra Dragsholm Slot (det er ham der har skrevet bogen “Ukrudt”). Han har også andre imponerende navne på CV’et;  Martin Berasetegui, Søllerød kro og Chez Bruno.

Bogen indeholder en masse opskrifter på både snapse, men også cocktails der er baseret på samme snapse. Det lader til at mange gin-baserede drinks sagtens kan modificeres med snaps – jeg skal i hvert fald snart lave en røvfuld nordiske martinis!

snaps1

Bogen er spækket med lækre billeder, og er opbygget på en rigtig fin måde med en intro til indsamling af urter og tanker omkring basis-spiritus osv. Der er en masse opskrifter baseret på sommerens bær og urter, så det er bare med at glæde sig til sommeren så man kan forberede lækre snapse til nydelse senere på året(som nu).

Det er en oplagt mandelgave eller julegave til en du regner med at holde julefrokst med næste år(kald det en investering i fremtidige sprutoplevelser).
Den kan købes lige her f.eks: http://www.saxo.com/dk/snaps_rasmus-leck-fischer_hardback_9788792559289

Se mit eget bud på et par kryddersnapse fra sidste år her: http://sjoenne.com/blog/snaps-med-skovmaerke-og-fennikel/
snaps2

Har du lavet snapse til årets julefrokoster, eller skal du i gang med det snart?

One comment

  1. […] sidste uge skrev jeg lidt om bogen “Snaps, naturen paa flaske” af Rasmus Leck Fischer. Det måtte jo følges op med en cocktail lavet med […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *